Nieuwe website sportinleiden.nl

De nieuwe website van Sport In leiden is live! Trots op een mooi resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Gemeente Leiden en Interpulse. Wij hopen dat deze nieuwe website de sportliefhebbers in Leiden op weg helpt bij het vinden van een sport of sportaccommodatie in Leiden.

Een fris webdesign op basis het brand book

We zijn begonnen met een grondige analyse van het aangeleverde brand book. Dit vormde de basis voor het nieuwe webdesign. We wilden ervoor zorgen dat de website niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij jullie merkidentiteit. De frisse look die we hebben gerealiseerd, reflecteert de dynamiek en vitaliteit van de sportgemeenschap in Leiden.

Recreatex Ticketing – binnenkort nieuwe webshop online

Een van de belangrijkste toevoegingen aan de vernieuwde website is de naadloze integratie van Recreatex Ticketing. Hiermee kunnen gebruikers nu moeiteloos tickets kopen voor verschillende sport activiteiten in Leiden. Denk aan kaartjes voor vrijzwemmen, banen zwemmen, aqua sporten etc. Laagdrempelig en snel kaartjes kunnen kopen wil toch iedereen.

Zwembad De Vliet, zwembad De Zijl: van activiteitenrooster tot veel gestelde vragen

De zwembaden van de gemeente Leiden zijn op de nieuwe website goed in beeld gebracht. Alle informatievoorziening hebben wij op een eenvoudige manier beschikbaar gemaakt. Er kan nu eenvoudig gezocht worden naar de favoriete watersporten.

Website voor iedereen In Leiden en omstreken, altijd en overal toegankelijk

We begrijpen dat gebruikers de website op verschillende apparaten willen kunnen gebruiken. Daarom hebben we gezorgd voor een responsief ontwerp. Of het nu op een desktop, laptop, tablet of smartphone is, de website is moeiteloos toegankelijk. Zo kunnen gebruikers altijd en overal eenvoudig toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. Ook is er met extra aandacht gekeken naar de toegankelijkheid van deze website, juist omdat iedereen er gebruik van moet kunnen maken.

Samen Naar de Toekomst

De website is net gelanceerd en de nieuwe sportaccommodaties zijn net geopend. Dit is pas het begin, want wij kijken uit naar het verder te verbeteren en inrichten van de nieuwe website, zodat alle informatie omtrent sporten in Leiden te vinden is.

Met de lancering van deze nieuwe website hopen wij alle Leidenaren op weg te helpen bij het vinden van een sport. Samen op weg naar een sportieve gemeente door een overzicht van zwembaden, sportlocaties, verenigingen en sporten.

https://sportinleiden.nl

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.