Systeembeheerder Leiden

Interpulse Automatisering B.V. is al ruim 19 jaar een succesvolle ICT dienstverlener. We helpen graag de middelgrote tot grote bedrijven die willen dat ICT goed geregeld is. Systeembeheer moet goed geregeld zijn en speelt een steeds grotere rol binnen organisaties. Steeds meer organisaties worden in zekere tot grote mate een technologiebedrijf. De juiste ICT partner is belangrijk. De voordelen zijn legio. Door de inzet van een systeembeheer partner haal je kennis in huis. Je hoeft geen tijd te bestreden aan het op pijl houden van de ICT kennis. Wij zijn van mening dat het inschakelen van een externe ICT partner van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie in Leiden. Door te kiezen voor de juiste ICT partner stel jij jouw medewerkers in staat zelf aan innovatie te doen, productiever te zijn in een prettige moderne omgeving.

Vertrouwen is de basis van een langetermijn relatie

Het inzetten van een externe partner kan best spannend zijn. Je geeft een kijkje in eigen keuken, geeft data uit handen, verleent toegang tot allerlei (gevoelig) data. Er moet echt vertrouwen zijn. Dit begrijpen wij. ICT draait om menselijk contact en de vertrouwensband die we zo met elkaar opbouwen. Wij zetten daarom altijd in op een langetermijn relatie.

In Leiden geen zorgen om ICT, voorkomen is beter dan genezen!

Je hoort het vaak: je kunt veel kosten besparen. Dat klopt, want je hoeft ter plekke in Leiden niemand in huis te hebben voor ICT beheer. Bij ons betaal je namelijk een vast bedrag voor een van tevoren bepaald pakket aan diensten. Zo weet je waar je aan toe bent. Door onze pro-actieve houding ben je in staat te ondernemen, door te werken, zonder zorgen om verborgen ICT kosten.

Verborgen ICT kosten

Als Ifull service ICT bedrijf hebben we al honderden klanten geholpen met hun ICT. Wij nemen taken van een systeembeheerder over en zorgen dat alles optimaal functioneert. Geen zorgen dus. Geen single point of failure. Geen mannetje meer die alles regelt en een eigen koninkrijk heeft opgebouwd.

Wij maken we graag heldere afspraken. Helder afspraken zorgen voor heldere verwaxchtingen en heldere kosten:

 • Een vast bedrag per maand
 • Vetrouwd omgaan met jouw gegevens / data
 • Compliancy
 • ISO gecertificeerde ICT partner
 • Mensenlijke maat, benaderbaar, wij spreken jouw taal
 • Pro-actief
 • Kennispartner

Professioneel advies nodig?

Als IT bedrijf helpen we u in Leiden graag bij het beantwoorden van jouw vragen. Je kunt u bij ons aankloppen voor advies over:

 • Beheer en inrichting van werkplekken
 • Veiligheid omgaan met ICT door jouw medewerkers
 • Productiviteit
 • Samenwerken
 • Communicatie
 • Cloud, Migratie naar de Cloud
 • Veilig thuis werken / op afstand werken zoals op kantoor
 • Office 365

U kunt op werkdagen tussen 08.30 uur en 18.00 uur terecht bij onze supportdesk. Onze mensen helpen je graag. Wij hebben een diversiteit aan service levels, het is waar jouw behoeft ligt. van regulier support tijdens werkdagen tot 24/7 support.

Wij zijn Interpulse

Kijk  eens verder rond op onze website. Wij hebben geprobeerd inzichtelijk te maken wie wij zijn, wat wij doen en voor wie.

Je kunt ons telefonisch bereiken, een mail sturen of op onze contactpagina jouw gegevens achterlaten. Ons kantoor in centraal gelegen in de randstad, aan een van de mooiste singels in Leiden.

 data-eio=

Betrouwbaar uitbesteden IT beheer

ICT moet gewoon werken. Daarnaast gaan wij goed met de gegevens van jouw organisatie en jouw klanten om. Wij werken conform de ISO 27001 normen voor informatieveiligheid.

Meer over waarom je een ISO gecertificeerde ICT partij zou moeten kiezen.

 data-eio=
Hybride werken door veilig samenwerken, onafhankelijk van tijd en locatie. Wij regelen dit graag voor je.
Marcel E.
Manager ICT Services