Verhoogde respons en verbeterd Inzicht van bezoekers van je evenement of festival

De Kracht van de Micro Feedback App (Stemmenapp) van Interpulse

Wat was de waardering van de workshop van spreker X? Wat vonden de mensen van film Y? Een programmering neerzetten die bezoekers prikkelt en inspireert is niet eenvoudig. Achteraf meten van het sentiment en het begrijpen van het publiek is daarbij van cruciaal belang. Voorheen worstelden organisatoren vaak met een frustrerende uitdaging: lage responspercentages op enquêtes, waardoor ze geen duidelijk beeld kregen van de algemene beoordeling van hun evenementen of programmering. Maar nu is er een oplossing die deze problemen doeltreffend aanpakt: de Micro Feedback App, ook wel bekend als de Stemmenapp.

Het probleem van lage responspercentages op enquêtes

Traditionele enquêtes, vaak verzonden via e-mail, hebben te maken met een uitdaging: bezoekers zijn vaak terughoudend om kostbare tijd te besteden aan het invullen van uitgebreide vragenlijsten na afloop van een evenement. Dit resulteerde vaak in een lage respons, waardoor organisatoren gefrustreerd achterbleven met een gebrek aan waardevolle inzichten in de tevredenheid van het publiek. Het ontbreken van actuele en nauwkeurige feedback belemmerde hun vermogen om de bezoekerservaring te verbeteren en de algehele kwaliteit van toekomstige evenementen te verhogen.

De Micro Feedback App als baanbrekende oplossing

Gelukkig biedt Interpulse een innovatieve oplossing die de spelregels veranderd. Met de Micro Feedback App hebben organisatoren de mogelijkheid om eenvoudig en snel feedback van hun publiek te verzamelen. Na een evenement kunnen bezoekers bij de uitgang een score geven van 1 tot 5 sterren door simpelweg op een smilie te klikken die hun waardering weergeeft. Deze moeiteloze en leuke aanpak heeft een aanzienlijke impact gehad op het responspercentage, omdat het de bezoekers weinig tijd of moeite kost om hun mening te uiten.

Een nieuw tijdperk van inzicht en transparantie

Wat de Micro Feedback App echt meerwaarde biedt, is de mogelijkheid om realtime resultaten bij te houden en te publiceren. Dankzij deze functie hebben organisatoren nu onmiddellijk inzicht in de algemene beoordeling van hun workshops of films. De verzamelde gegevens kunnen direct worden weergegeven op de website van het evenement of bijvoorbeeld op een speciale livewall geprojecteerd op een televisie. Dit bevordert niet alleen een hogere betrokkenheid van het publiek, maar biedt ook een transparant overzicht van de feedback, wat op zijn beurt andere bezoekers aanmoedigt om deel te nemen aan het proces.

Bij filmfestivals worden de resultaten bijvoorbeeld gebruikt voor competities en de ranglijst van de publieksprijzen. Het helpt bezoekers ook bij het kiezen van een voorstelling of workshop, de top 10 krijgt bewezen meer bezoekers.

Een betere toekomst voor evenementen en films

Dankzij de Micro Feedback App kunnen organisatoren nu een duidelijk beeld krijgen van de bezoekerservaring en op basis hiervan reageren om toekomstige evenementen en programmering verder te verbeteren. Met verhoogde responspercentages en directe, waardevolle feedback hebben ze een krachtig hulpmiddel in handen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor hun publiek en tegelijkertijd de algehele kwaliteit naar nieuwe hoogten te tillen.

Vraag een demo aan!

Wil je meer weten over deze oplossing of een demonstratie zien? Neem dan contact met ons op.

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.