Website voor evenementen en festivals inclusief Blokkenschema

 

Festivals en evenementen zijn fantastische gelegenheden waar mensen samenkomen om te genieten van muziek, kunst en cultuur. Ook organisaties bieden evenementen aan medewerkers aan waar zijn inspirerende sessies kunnen volgen.  Maar het organiseren van zo’n grootschalig evenement vereist veel planning en coördinatie. Gelukkig heeft Interpulse een innovatieve oplossing ontwikkeld die het voor organisatoren gemakkelijker maakt om bezoekers inzicht te geven in het programma en de registratie soepel te laten verlopen. Met behulp van een geavanceerd blokkenschema en een flexibel workshopoverzicht kunnen festivals en evenementen nu moeiteloos hun speciale evenementen website beheren en bezoekers goed en duidelijk informeren over het programma.

Blokkenschema op website

Een belangrijk onderdeel van Interpulse’s oplossing ligt in het blokkenschema, workshopoverzicht en sprekersoverzicht. Dit stelt organisatoren in staat om het programma van het festival gedetailleerd in te voeren en te visualiseren. Bezoekers kunnen gemakkelijk zien welke artiesten op welke podia optreden, welke workshops er plaatsvinden en op welke tijden. Met deze gedetailleerde informatie kunnen ze hun eigen persoonlijke schema samenstellen en ervoor zorgen dat ze geen enkel hoogtepunt missen.

Flexibele contentinvoer voor organisatoren

Een van de grote voordelen van Interpulse’s oplossing is de vrijheid die beheerders hebben bij het invoeren van content. Ze kunnen eenvoudig sprekers of artiesten, workshops, podia of zalen en andere relevante informatie toevoegen, bewerken en verwijderen. Dit stelt hen in staat om snel en gemakkelijk wijzigingen aan te brengen in het programma en de website up-to-date te houden. Het systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor beheerders zich kunnen concentreren op het creëren van een boeiende festivalervaring. Toch speciale wensen, de oplossing is prima uitbreidbaar met maatwerk onderdelen of specifieke wensen.

Naadloze registratie en kaartverkoop

Naast het bieden van gedetailleerde programmaweergave, maakt de Interpulse-oplossing het registratieproces voor bezoekers ook eenvoudig. Met een handig aanmeldformulier kunnen deelnemers zich gemakkelijk aanmelden voor het evenement. Hierbij kan gecontroleerd worden of een specifieke workshop beschikbaar is o.b.v. het aantal aanmeldingen. Dit vermindert de administratieve lasten voor organisatoren en maakt het mogelijk om belangrijke informatie van deelnemers te verzamelen voorafgaand aan het evenement. Door dit proces te automatiseren, kunnen organisatoren zich richten op andere essentiële aspecten van het festival. Toch een uitgebreider aanmeldproces? Het koppelen van gespecialiseerde aanmeldingssoftware is ook prima mogelijk.

 

Dankzij Interpulse’s innovatieve oplossing hebben festivals en evenementen nu de mogelijkheid om hun website effectief te beheren en bezoekers een naadloze ervaring te bieden. Met het blokkenschema en workshopoverzicht kunnen bezoekers hun eigen persoonlijke festivalplanning maken, terwijl beheerders de vrijheid hebben om content naar wens in te voeren. Bovendien maakt het eenvoudige aanmeldformulier het registratieproces voor bezoekers gemakkelijk en efficiënt. Kortom, Interpulse heeft een waardevol hulpmiddel ontwikkeld dat het plannen en beheren van festivals en evenementen naar een hoger niveau tilt.

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.