Werken en leren bij Interpulse

Michael heeft een afstudeerplek bij Interpulse. Als aankomend back-end engineer wil hij graag laten zien wat hij geleerd heeft. “Ik ervaar hier het echte kantoorleven, dat krijg je op school natuurlijk niet mee.”  

Michael Neuteboom is 27 jaar en doet zijn afstudeerstage bij Interpulse. Daarvoor bouwt hij zelf een marketing & awareness quiztool. Een mooie omschrijving voor een programma dat vragen kan stellen aan klanten of medewerkers van je bedrijf over tevredenheid, kennis van privacy en andere zaken. Hij vertelt: “Het is een generieke quiztool waarbij je zelf de volgorde kunt bepalen van de vragen en ook terugkoppeling krijgt.”

“Ik werk er fijn. De collega’s zijn leuk, er hangt een goede sfeer.

Voor zijn studie ICT aan de Haagse Hogeschool zocht Michael een afstudeerplek bij een IT-bedrijf in de regio. Hiervoor liep hij stage in Alkmaar, en dat was net te ver voor de Leidenaar. “Ik vond Interpulse en ze hadden ook nog eens een afstudeerplek voor me.” Sindsdien is hij er fulltime te vinden.

Naast het werken aan de tool, gaat hij ook aan de slag voor Interpulse. “Ik werk er fijn. De collega’s zijn leuk, er hangt een goede sfeer. Ik krijg er alle ruimte om aan mijn opdracht te werken. En ik  ervaar er het echte kantoorleven, dat krijg je op school natuurlijk niet mee. Wekelijks doe ik mee aan de meetings. Ik leer er wat belangrijk is en wat voor projecten er aan zitten te komen.”

Afstuderen

Michael wil back-end engineer worden, simpel gezegd: degene die de achterkant van de website of software programmeert. “Ik heb al een aantal klussen als back-end engineer mogen doen, en die smaken naar meer.”

Zijn stage duurt is nog eventjes. “We voeren nu gesprekken of ik kan blijven werken bij Interpulse. Daar heb ik zeker interesse in. Ik wil graag laten zien wat ik hier allemaal geleerd heb.”


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.