WordPress websites à la Interpulse zijn veilig, gebruikersvriendelijk en gewoon goed!

 

Interpulse ontwikkeld websites en in de meeste gevallen in WordPress.  Wij vinden het belangrijk dat de websites veilig zijn en blijven. Wij beheren daarom tientallen websites waar wij vrijwel wekelijks updates voor uitvoeren. Als klant heb je daar geen omkijken naar.

 

Daarbij hebben we al regelmatig het compliment gekregen dat het beheren van de website zeer eenvoudig is. Hiervoor hebben we een standaard neergezet die gewaardeerd wordt en bewezen goed is!

 

7 vooroordelen over WordPress

 

  1. WordPress websites zijn traag

 

  1. WordPress is onveilig

 

  1. WordPress is moeilijk te beheren

 

  1. WordPress websites zien er altijd hetzelfde uit

 

  1. WordPress heeft vooral standaard templates en weinig custom opties

 

  1. WordPress is gratis te krijgen, dus het zal wel niet goed zijn

 

  1. WordPress is niet geschikt voor maatwerk websites

 

 

En ja, er zijn absoluut voorbeelden te vinden waarbij de vooroordelen over WordPress bevestigd kunnen worden.  Maar met een goede implementatie profiteer je juist van de kracht van WordPress .

 

Met een goede implementatie profiteer je juist van de kracht van WordPress.

 

Zorg voor een up-to-date website

 

Het updaten van je website is een belangrijke taak die periodiek uitgevoerd moet worden. Als ondernemer heb je daar natuurlijk geen zin in, sterker nog: je wilt daar helemaal niet mee bezig zijn. Wij adviseren dan ook een betaalbaar servicecontract af te sluiten waarmee deze zorg uit handen wordt genomen. Interpulse checkt pro-actief op kwetsbaarheden en update je website zeer regelmatig.

 

Thema kopen en klaar! of toch niet…

 

Met WordPress haal je standaard al veel mogelijkheden in huis en dat helemaal gratis! Maar het implementeren van de opmaak en inrichten van de website moet dan nog wel uitgevoerd worden. Daar heb je specialisten voor nodig.

 

Zolderkamer website

 

Er zijn veel voorbeelden beschikbaar waarbij een thema gekocht is en met een paar kleine aanpassingen de website is opgeleverd. Dit kan voor sommige eenvoudige websites een prima oplossing zijn. De realiteit is ook wel dat dit soort websites veel opties bieden die je helemaal niet nodig hebt. Daarom is het beheer vaak onnodig complex en daar worden websites traag van. Daarnaast is er altijd het risico dat een thema niet meer bijgewerkt wordt en dit problemen kan geven bij updates van WordPress zelf. Deze zolderkamer websites zijn snel online, maar voor de lange termijn vaak een nachtmerrie.

 

De Interpulse methode…

 

Interpulse ontwikkeld een maatwerk design voor je website of implementeert een aangeleverd design van een derde partij in WordPress . Wij gebruiken daar geen gekocht thema’s voor. Geen standaard website dus! We implementeren alleen dat wat nodig is. Daarmee is het beheren van de website super simpel en blijft de website lekker snel.

 

What you see is what you get

 

WP Bakery, DIVI, Elementor en Gutenborg zijn allemaal voorbeelden van visuele editors binnen WordPress. Er wordt beloofd dat het beheren van een website een fluitje van een cent is. De praktijk is dat website beheerders er toch niet helemaal uitkomen, mede door de vele (overbodige) opties. Interpulse heeft een systeem opgezet voor WordPress waarbij het beheren van blokken zeer eenvoudig is. Klanten waarderen deze methode enorm.

 

Groot voordeel hierbij is dat de opmaak gewaarborgd is.

 

Toch liever een visuele editor, ook hierin heeft Interpulse ruime ervaring.

 

 

Maak gebruik van de community en plugins!

 

WordPress wordt door miljoenen websites gebruikt. Hierdoor is er een grote community actief en zijn er duizenden plugins beschikbaar, zowel gratis als betaalde versies. Bij het toevoegen van nieuwe functionaliteiten kan daarom altijd bekeken worden of er een plugin beschikbaar is, dat scheelt vele uren programmeren. Maar let op, maak alleen gebruik van betrouwbare plugins die veel geïnstalleerd zijn, recent geüpdate zijn en een goede waardering hebben.

 

Maatwerk koppelingen in WordPress

 

Het is natuurlijk altijd erg fijn als de website zichzelf vult met data. Daarom is het koppelen van backoffice systemen vaak een grote wens van opdrachtgevers. Ook dat is goed mogelijk in WordPress.  Enkele voorbeelden zijn:

 

  • Koppelen met een ticketsysteem om events te promoten en kaartjes te verkopen

 

  • Koppeling met een leden- of CRM systeem

 

  • Koppeling met Exact online voor het verwerken van orders en facturen

 

  • Koppeling met Salesforce voor het tonen van producten of andere objecten en het verwerken van aanvragen

 

 

Voorbeelden van grote websites die op WordPress draaien

 

Er zijn ook veel grote websites die op WordPress draaien. Een aantal voorbeelden uit Nederland en daarbuiten:

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeelden van Interpulse

 

Bekijk onze WordPress  cases voor een aantal voorbeelden van WordPress websites die Interpulse heeft ontwikkeld.

 

  • Huschka Groep – beveiligingsdiensten – Huschka.nl

 

 

 

 

  • 4Cast verkeersmodellering en data-analyse – 4cast.nl

 

 

Meer informatie?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of controle scan van je huidige website.

 


  Meer weten?

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.