Mobiele app

Hybride app-ontwikkeling

Interpulse is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hybride/cross-platform apps. Deze oplossing is een combinatie van een native app en een web app. Door de gedeelde programmeercode voor zowel Android als Apple iOS is de investering relatief laag, maar de mogelijkheden toch bijzonder ruim.

Hybride applicaties bieden veel flexibiliteit en zijn perfect te koppelen aan (bestaande) backoffice systemen.

iOS en Android Apps

Wij ontwikkelen cross-platform apps. Dat betekend dat wij in staat zijn vanuit 1 bron 2 apps uit te rollen. Dat scheelt heel veel ontwikkeltijd en Apps voor beide platform blijven gelijkwaardig aan kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van de Apps aan de App stores van Apple en Android. Wij kunnen zorgen voor een release van de App, samen met goed beeldmateriaal. Hoe kan jij jouw doelgroep ondersteunen met een goede App?
App ontwikkeling

Software ontwikkeling mbv een goed proces en uistekend techniek.

Software ontwikkeling

Met onze kennis en ervaring bouwen we samen aan een oplossing die je vooruithelpt. Security first webapplicaties volgens een goed proces en beste techniek.

Goede website, veilig en beheerbaar.

Websites met CMS, platforms en portals

Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

Data, het nieuwe goud!

Data, IoT & AI

Data is het nieuwe goud! Wij helpen je graag bij het verzamelen van de juiste data en realiseren dashboards waarmee je beslissingen kan nemen.

“Overal veilig kunnen (samen)werken, zonder compromis.”

Jeroen van Munsteren
Senior systeem- en netwerkbeheerder

Jeroen van Munsteren