Gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps.

Waarom mijn App bij Interpulse laten ontwikkelen?

 • Één broncode = 2 apps
 • Uistekende presentatie App Stores
 • Website of backoffice systeem als databron
 • 20+ jaar ervaring
 • ISO 27001 gecertificeerd

Interpulse is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hybride/cross-platform apps. Deze oplossing is een combinatie van een native app en een web app. Door de gedeelde programmeercode voor zowel Android als Apple iOS is de investering relatief laag, maar de mogelijkheden toch bijzonder ruim.

Hybride applicaties bieden veel flexibiliteit en zijn perfect te koppelen aan (bestaande) backoffice systemen.

Door de gedeelde programmeercode voor zowel Android als Apple iOS is de investering relatief laag.
 data-eio=

iOS en Android Apps

Wij ontwikkelen cross-platform apps. Dat betekend dat wij in staat zijn vanuit 1 bron 2 apps uit te rollen. Dat scheelt heel veel ontwikkeltijd en Apps voor beide platform blijven gelijkwaardig aan kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van de Apps aan de App stores van Apple en Android. Wij kunnen zorgen voor een release van de App, samen met goed beeldmateriaal. Hoe kan jij jouw doelgroep ondersteunen met een goede App?

 data-eio=

Neem contact op!
   data-eio=

  Een gebruikersvriendelijke en bruikbare app valt of staat met een heldere user-interface

  Wij ontwerpen samen met jou de optimale customer-journey en stellen zo de gebruikers van jouw app in staat makkelijk te doen wat zij moeten kunnen doen. Wij hebben UX Designers in huis, zodat zij geïntegreerd kunnen worden in de software development team. Dit van is belang bij aanvang van een project, maar zeker ook bij de doorontwikkeling. Van concept tot prototype tot eindproduct.

   data-eio=

  Digitoegankelijke apps conform WCAG richtlijnen

  In de openbare ruimte vinden we het normaal dat deze voor iedereen toegankelijk is. Dit is niet vanzelfsprekend voor een digitale uiting zoals een App, terwijl toch 25% van Nederland in meer of mindere mate een beperking heeft. Het is dus een grote doelgroep die je potentieel mist als je niks aan de toegankelijkheid van je online product doet.

   data-eio=

  App support & onderhoud

  Behoefte aan 24/7 support of is doordeweeks tijdens kantooruren voldoende? Na oplevering is er altijd behoefte aan nazorg en (gebruikers)ondersteuning. Dit kan op verschillende service-levels, passend bij de behoefte en mate van essentie van de software binnen jouw primaire bedrijfsproces.

  Zodra jouw App gebruikt wordt stopt het niet en zijn wij jouw partner, Interpulse staat voor je klaar. Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en support niveau.

   data-eio=
  App-ontwikkeling draait om werken met nieuwe technieken om de mens beter te informeren en te empoweren.
  Michael
  Software Developer

  Platforms en portals

  Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

  Websites

  Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

  UX Design

  Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface