Zekerheid in ICT.

Pro-actief systeembeheer

Interpulse voorziet in pro-actief systeembeheer en netwerkbeheer, clouddiensten, backup & security en goede support. Zo hebben organisaties de zekerheid van continuiteit op ICT gebied.

ICT Beheer en support

De continuïteit en beschikbaarheid van jouw ICT omgeving is cruciaal. Interpulse zorgt voor het dagelijks systeem- en netwerkbeheer. Snel, op afstand, maar nooit afstandelijk!

Moderne werkplek

Met de slimme oplossingen in Microsoft 365 werk je waar je maar wilt. Met vertrouwde applicaties én nieuwe mogelijkheden die horen bij een moderne werkplek.

Veilig en vertrouwd

Je data overal goed beschermd. Je wilt immers onbezorgd werken en voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG.

Samenwerken en verbinden

Overal prettig werken, dat vergt een goede verbinding. Net als slimme tools voor online vergaderingen en bereikbaarheid.
  data-eio=

Voorkomen is beter dan genezen.

Een open deur, maar zeker van toepassing op ICT beheer. Wij voorkomen veel voorkomende storingen, zodat je ongestoord kunt doorwerken. Als er dan toch een probleem is, dan is het fijn om één aanspreekpunt te hebben die de vertaalslag kan maken naar de bedrijfsvoering en kan afstemmen met derden.

ICT gaat niet om bits en bytes, maar om de mensen die er gebruik van maken. Daarom staat bij ons de menselijke maat voorop!

  data-eio=
Alles loopt op rolletjes dankzij Interpulse
Meer over deze showcase

Onze technische partners.

Uitstekende dienstverlening kan alleen door inzet van premium technologie partners.