Moderne werkplek | Office 365 | Surface | Veilig overal werken | Interpulse

ICT Services

Moderne werkplek

Bij een moderne werkplek hoort een modern Cloudplatform

Microsoft 365 is de veelzijdige clouddienst, die zorgt voor een productieve werkplek, waar je ook bent. Met de vertrouwde applicaties in Office 365, aangevuld met handige nieuwe applicaties en services voor samenwerking en beveiliging.

Vertrouwde Office Apps
Snel aan de slag met de applicaties die iedereen wel kent, zoals Word, Excel en Outlook.
Veilig in de Cloud
Werken waar je wilt
Slim samenwerken

Wat zit er in Office 365

Office 365 bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om op een moderne manier samen te werken. Van de vertrouwde toepassingen zoals tekstverwerken, spreadsheets, email en agenda tot slimme tools om bestanden op te slaan en met collega’s te communiceren.

Vergelijking Office 365 Abonnementen
Office 365 is er in diverse samenstellingen, zo is altijd een passend abonnement voor iedere organisatie. Veel abonnementen kunnen ook gecombineerd worden, niet iedere medewerker heeft immers dezelfde behoefte en functie. Voordelige basisabonnementen zijn moeiteloos te combineren met meer uitgebreide abonnementen.

Wij begeleiden iedere klant bij het kiezen van een passend Office 365 abonnement. Zakelijke klanten kiezen doorgaans voor de Business of de Enterprise lijn van abonnementen. Deze zijn functioneel redelijk vergelijkbaar, maar de Enterprise lijn biedt meer uitgebreide mogelijkheden voor integratie, veiligheid en het doorvoeren van IT beleid in de aangeboden middelen.

Bekijk hier de actuele verschillen en prijzen.

Het meest gekozen pakket is Office 365 Business Premium, vanwege de Office apps op zowel pc/mac als tablet en Smarthone. Altijd de nieuwste versie van het Office pakket, zonder hoge investeringen.
Installatie en professionele support
Geavanceerde opties met Office 365

Veilig in de Cloud.

Slim samenwerken. Op kantoor, onderweg of thuis. Het maakt niet uit, want waar je ook bent, je kunt veilig werken in de Cloud. Samen met collega’s of klanten. Met de vertrouwde support van Interpulse.

ICT zorgen? Die neem ik graag uit handen met een menselijke aanpak

Marcel van Elsacker
Manager ICT Services

Marcel van Elsacker