Hybride App voor iOS en Android Technisch Bureau Afbouw (TBA)

 

“Door de goede samenwerking met Interpulse hebben we de TBA-app voor afbouwers ontwikkeld. Met de app kunnen afbouwers snel en gemakkelijk onze richtlijnen gebruiken op de bouwplaats.”

 

Philip Overduin, Marketing- en communicatiemanager

 

Geen leefbare ruimte zonder afbouw. Pas na die laatste afbouwfase is het echt af. Juist daarom is het van belang dat iedereen trots is op het eindresultaat. Technisch Bureau Afbouw (TBA) zorgt ervoor dat de mensen in de afbouwsector verder komen. Zij zetten zich in voor een sterke sector met ruimte voor kwaliteit en innovatie. Dit bestaat uit een deskundig advies, van bouwbegeleiding tot kwaliteitscontrole van het geleverde werk. Juist om deze reden is TBA bij Interpulse uitgekomen voor de website, voorzien van CMS en de ontwikkeling van een ondersteunende App voor de vakmensen op de bouwplaats.

 

De website draait al jaren en wordt goed gewaardeerd binnen de sector. Alle relevante informatie is te vinden, echter gaat wil TBA nog verder gaan bij het eenvoudig en snel kunnen ondersteunen van de afbouwers op de bouwplaats. Snelle toegang tot de meest recente adviezen en richtlijnen waaraan een afbouwproject moet voldoen is een must. Met dit doel is de TBA App ontwikkeld, snel ter plaatste de recente richtlijnen van jouw vakgebied opzoeken en inzien. Daarnaast toont de App ook recent nieuws en is er aandacht voor de diverse diensten van TBA.

 

 

Centraal beheren van informatie in de App en op de website

 

De website moet up-to-date worden gehouden en moet snel kunnen voorzien van nieuwsberichten, publicaties (tijdschrift en richtlijnen voor afbouwers). Dit wordt in het Content Management Systeem van de website eenvoudig en snel geregeld. Deze berichten moeten ook direct in de mobiele App worden toegevoegd. Om het de mensen van TBA makkelijk te maken zijn deze berichten direct te publiceren binnen de App. In het CMS kan er worden gekozen het bericht ook binnen de App de publiceren. Dit maakt het makkelijk voor de mensen van TBA.

 

Google Play Store en Apple iOS Store

 

De app is door Interpulse ontwikkeld als zogenaamd Hybride Native App, welke beschikbaar is gemaakt in de App stores van Apple en Google. Het grote voordeel van deze opzet: er wordt aan 1 codebase ontwikkeld en er ontstaan 2 mobiele Apps. Dit is effectief en kostenbesparend ontwikkelen, waar normaal gesproken echt 2 totaal verschillende Apps moeten worden opgezet is dit nu niet nodig en beide App genieten van dezelfde functionaliteit en blijven allebei up-to-date door de centrale code. Voordeel voor de het Development Team van Interpulse, voor TBA en voor de gebruikers van de App!

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.