Interhouse Franchise Nederland

 

Voor ons is het belangrijk om onze franchisenemers in contact te kunnen brengen met een betrouwbare, adequate ICT partner.

 

Groeiende organisatie

 

Interhouse is een groeiende franchiseformule met ambitie. Net als voor iedere groeiende organisatie is het van belang om flexibel en wendbaar te zijn, snel inspelen op kansen en veranderingen in de markt is key. Een flexibele ICT omgeving met degelijk beheer en ondersteuning, aangevuld met een goed advies is dan een belangrijke voorwaarde.

 

We helpen Interhouse al vele jaren met veel plezier aan slimme ICT oplossingen, samen met partners vullen we de behoeften in op IT en telecom gebied en helpen we nieuwe franchisenemers snel op weg.

 

De Cloud

 

Als moderne franchise organisatie maakt Interhouse natuurlijk gebruik van de mogelijkheden die de cloud tegenwoordig te bieden heeft. Office 365 is hierbij een belangrijk product, dan slimme samenwerking optimaal faciliteert.

 

 

 

Interhouse over Interpulse

 

“Al vele jaren is Interpulse onze vertrouwde partner voor onze ICT oplossingen, VOIP telefonie, levering van hardware en support. Door de groei van onze onderneming en het openen van nieuwe franchise vestigingen hebben wij behoefte aan een ICT partner waar we op kunnen bouwen, ook als er soms wat tijdsdruk is. Voor ons is het belangrijk om onze franchisenemers in contact te kunnen brengen met een betrouwbare, adequate ICT partner. Interpulse slaagt daar keer op keer in en mede dat is voor ons de bevestiging dat we nog steeds aan het juiste adres zijn. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar, klantvriendelijk en hebben ze kennis van de nieuwste technieken”

 

Ton Kortekaas – DGA Interhouse Franchise Nederland B.V.

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.