Interpulse Film en Borrel 2019

Wij zijn al jaren trotse partner van het Leiden International Film Festival. Interpulse verzorgt ook dit jaar weer een private viewing, oftewel een Film + Borrel voor klanten en relaties. DIt is voor onze medewerkers een moment om stil te staan bij het evenement en onze klanten en relaties te laten zien waar wij energie en inspiratie van krijgen. Als echt liefhebbers van film onze mooie stad Leiden zetten wij ons met passie in en delen we dat graag.


De Film + Borrel is voor onze medewerkers een moment om stil te staan bij het evenement en onze klanten en relaties te laten zien waar wij energie en inspiratie van krijgen. Als echt liefhebbers van film onze mooie stad Leiden zetten wij ons met passie in en delen we dat graag.

Kom je ook kijken op 6 november vanaf 16.00 uur?

Meer informatie en aanmelden

Interpulse is al jaren trotse partner van het Leiden International Film Festival. Ook in 2019 verzorgen wij met veel (film) plezier diverse middellen waarmee zij in staat zijn het publiek te bedienen op de LIFF manier.

  • Website met koppeling naar hun kassasysteem
  • Livewall in de bioscopen voorzien van de programmering en tussenstand van de competities
  • Portal voor bezoekers van het festival
  • Stemmen App voor verzamelen van de waardering van bezoekers per voorstelling
  • Diverse mailings

LIFF 2019 = 11 dagen vol premières, bijzondere filmevents, feestjes en meer: dat is het Leiden International Film Festival. Gestart in 2006 en tegenwoordig één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland. De 14e editie vindt plaats van 31 oktober tot 10 november 2019 en bevat ruim 100 films van over de hele wereld, van arthouse tot mainstream (en alles daartussenin). Neem ook zeker een kiijkje op www.liff.nl voor actuele informatie en programmering.


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.