Interpulse Lanceert Wordpress website voor FlexNieuws.nl

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met de Zipmedia Groep, heeft Interpulse nu haar nieuwste creatie onthuld: de vernieuwde FlexNieuws.nl website. We mochten opnieuw onze expertise in webontwikkeling inzetten om een nieuwswebsite te creëren voor de ZIPmedia groep, specifiek gericht op de flexbranche.

Een duik in de flexbranche

FlexNieuws.nl, onderdeel van de ZIPmedia groep, fungeert als een kennisplatform voor intermediairs en recruiters die actief zijn in de flexbranche. De behoefte aan actuele informatie en diepgaand inzicht in de snel veranderende flexmarkt is groter dan ooit. Om aan deze vraag te voldoen, heeft Interpulse in nauwe samenwerking met de vormgever van ZIPmedia een snelle en gebruikersvriendelijke WordPress-website ontwikkeld.

Eenvoudige redactiefunctionaliteiten

Een van de opvallende onderdelen van de nieuwe website is het op maat gemaakte nieuwsplatform, gebouwd op het Open Source Content Mangement Systeem WordPress. Hiermee kan de redactie van ZIPmedia moeiteloos berichten plaatsen op verschillende websites, waaronder FlexNieuws.nl. Dit stelt hen in staat om snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen en hun publiek te voorzien van directe en relevante informatie. Eenvoud is hierbij key, zodat het toevoegen van nieuwsberichten eenduidig en gemakkelijk is.

Gebruikersvriendelijkheid en snelheid in focus

Bij Interpulse begrijpen we dat een website niet alleen informatief moet zijn, maar ook intuïtief en snel in gebruik. De nieuwe website voor FlexNieuws.nl is ontworpen met het oog op snelheid en gebruikersvriendelijkheid. Door de nieuwste webtechnologieën te integreren, zorgen we ervoor dat bezoekers moeiteloos door de site kunnen navigeren en snel toegang hebben tot de gewenste informatie.

 

Optimale vindbaarheid in zoekmachines

Een prachtige website heeft weinig waarde als deze niet wordt gevonden. Interpulse heeft zich ook gericht op het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van FlexNieuws.nl. Dit betekent dat de website gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines, waardoor de zichtbaarheid en het bereik aanzienlijk worden vergroot. Veel verkeer komt direct bij de nieuwsberichten zelf uit!

Samenwerking in de praktijk

De succesvolle samenwerking tussen Interpulse en ZIPmedia is duidelijk zichtbaar in het eindresultaat. Door de krachten te bundelen met de vormgever van ZIPmedia, hebben we een website gecreëerd die niet alleen voldoet aan de technische eisen, maar ook naadloos aansluit op de visuele identiteit van de ZIPmedia groep.

Conclusie

Met trots presenteren we de nieuwste toevoeging aan ons portfolio: de FlexNieuws.nl-website. Een dynamisch platform dat inspeelt op de behoeften van intermediairs en recruiters in de flexbranche. Bij Interpulse blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige weboplossingen die niet alleen voldoen aan, maar overtreffen, de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten.

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem een kijkje op FlexNieuws.nl. Voor vragen of meer informatie over onze webontwikkelingsdiensten kunt u altijd contact met ons opnemen of een lekker koffie drinken bij ons op kantoor in Leiden.


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.