Een professionele en veilige WordPress website

Waarom mijn WordPress website bij Interpulse laten ontwikkelen?

 • Veiligheid voorop
 • Goed en eenvoudig ingericht
 • Bewezen plug-ins
 • Snelle hosting
 • Bezoekersaantallen op dashboard
 • Eigen template
 • Uitstekende ondersteuning
 • ISO 27001 gecertificeerd

Wij bieden voor iedereen een goede, veilige en professionele website. WordPress is bij uitstek geschikt voor jouw marketing medewerkers en het meest gebruikte CMS ter wereld. Dat is niet voor niets! Interpulse zorgt ervoor dat jouw WordPress website conform jouw branding en doelstellingen wordt opgezet. Dat doen we met een eigen template, zodat deze technisch in topvorm is en dus presteert en snel is. Daar helpt ook snelle en uitstekende hosting aan mee. Zodoende zijn alle randvoorwaarden voor een SEO en gebruikersvriendelijke website aanwezig.

Nadat je online bent is regelmatig persoonlijk contact noodzakelijk. Samenwerken aan resultaat door periodiek overleg, daar geloven wij in, met ons en onze uitstekende partners op het gebied van online marketing. Je merkt het niet, maar nadat je online bent monitoren wij de WordPress website op kwetsbaarheden en installeren wij waar nodig de updates. Ook houden we jullie op de hoogte van de kwaliteit door periodiek een kwaliteitsrapport jullie kant op te sturen.

Samenwerken aan resultaat door periodiek overleg, daar geloven wij in
 data-eio=

Uitstekende gebruikersondersteuning

Behoefte aan 24/7 support of is doordeweeks tijdens kantooruren voldoende? Na oplevering is er altijd behoefte aan nazorg en (gebruikers)ondersteuning. Dit kan op verschillende service-levels, passend bij de behoefte en mate van essentie van de website binnen jouw primaire bedrijfsproces. Als onderdeel van onze servicecontracten controleren we periodiek de status van jouw website op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Zodra jouw website in de lucht is stopt het niet en zijn wij jouw partner, Interpulse staat voor je klaar. Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en support niveau.

 data-eio=

Neem contact op!
   data-eio=

  Standaard veilige WordPress website door uitstekende veiligheidsplugins en monitoring

  Wij bouwen websites veilige websites en houden deze veilig. Met standaard extra beveiligingsplugins en actieve monitoring houden wij jouw website up-to-date en veilig. Veilig ontwikkelen begint bij het vertrouwelijk omgaan met informatie en eindigt met het afleveren van een website waarbij de data veilig is opgeslagen en alleen toegankelijk is voor de juiste personen. Bij Interpulse zijn wij niet voor niets ISO 27001 gecertificeerd.

  Standaard onderdeel van onze dienstverlening zijn onze periodieke security scans. Zo houden we jouw website up-to-date en veilig.

   data-eio=

  Gebruikersvriendelijke website met de juiste customer journey

  Wij ontwerpen samen met jou de optimale customer-journey en stellen zo de gebruikers van jouw website in staat makkelijk te doen wat zij moeten kunnen doen. Wij hebben UX Designers in huis en kunnen het complete webdesign doen. Van concept tot prototype, tot eindproduct.

   data-eio=

  Jouw website eenvoudig aanpassen: WordPress CMS

  Wij ontwikkelen websites in combinatie met een Content Management Systeem (CMS). Eenvoudig in gebruik, zodat jullie in staat zijn snel content te plaatsen. Interpulse gebruikt WordPress en C1 CMS. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS met zeer veel mogelijkheden (plugins). Wij zetten WordPress in volgens de filosofie van Interpulse, namelijk goed en veilig! Actieve monitoring en up-to-date houden van de omgeving is een must en daar doen wij een stap extra.

   data-eio=

  Website digitoegankelijk conform WCAG richtlijnen

  In de openbare ruimte vinden we het normaal dat deze voor iedereen toegankelijk is. Op het web is het lang niet altijd vanzelf sprekend dat elke website optimaal toegankelijk is. Dit terwijl toch 25% van Nederland in meer of mindere mate een beperking heeft. Het is dus een grote doelgroep die je potentieel mist als je niks aan de toegankelijkheid van je website doet. Interpulse is in staat een website conform WCAG richtlijnen te ontwerpen en ontwikkelen.

   data-eio=

  Zoekmachineoptimalisatie (technische SEO)

  Wij zijn geen online marketing bureau, maar zijn wel de schakel tussen een online marketing bureau en de technologie. Juist omdat SEO optimalisatie voor een groot deel gaat over techniek. Wij willen wij het beste resultaat voor jou en zijn graag de technologie partner aan tafel. Wij hebben veel ervaring op het gebied van relevant maken van websites en de pagina’s op het gebied van zoekmachines. Wij kunnen daarom het verschil maken door de inzet van uitstekende techniek en advies, het liefst in samenspraak met jouw marketing medewerker of marketing bureau (denk aan optimaliseren van vindbaarheid door te werken aan de snelheid op basis advies van Google PageSpeed Insights).

  Content moet relevant zijn, zodat deze door de zoekmachine als zodanig gewaardeerd wordt. Content moet aansprekend zijn en geschikt voor online gebruik.  Zet de juiste content in bij jouw online campagnes, zodat jouw landingpage aansluit bij de doelgroep.

   data-eio=

  Betrouwbare, snelle en fexibele webhosting

  Interpulse zorgt voor snelle, veilige en goed beschikbare hostingfaciliteiten. Hiervoor zetten wij het flexibele en zeer betrouwbare WordPress hosting. Wij dragen zorg voor deze omgeving en zodoende heb je één aanspreekpunt voor jouw website op het gebied van webdesign, doorontwikkeling, support en hosting.

   data-eio=
  ICT inzetten om mensen slimmer en makkelijker te laten werken.
  John
  Projectmanager / Senior Front-end Developer

  Toegankelijke platforms en portals

  Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

  Apps

  Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

  Websites

  Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

  UX Design

  Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface