Interpulse Livewall: een nieuw communicatiekanaal voor jouw organisatie

Hoe breng je informatie over aan je klanten, relaties, publiek of leads. In een wereld waarin informatie vluchtig is, is er behoefte aan innovatieve oplossingen om hun boodschap effectief over te brengen. Interpulse heeft gereageerd op deze behoefte door de Livewall-oplossing te ontwikkelen. Deze veelzijdige en krachtige tool biedt niet alleen de mogelijkheid om de inhoud dynamisch aan te passen, maar integreert ook externe bronnen en interactieve functies om een indrukwekkende visuele ervaring te creëren én een boodschap over te brengen.

Visuele presentatie van jouw informatie of het nu op gaat om een scherm in een bioscoop, vergaderzaal, lobby of verkoopbalie.

 

Livewall is veelzijdig in gebruik

De Livewall-oplossing is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Het begon als een krachtige tool voor evenementen en festivals, maar al snel werd duidelijk dat de mogelijkheden veel breder waren. Het is nu net zo geschikt voor publicatie in vergaderzalen, lobby’s of kantoorruimtes, waar informatie snel moet worden bijgewerkt en gedeeld. In vergaderzalen is het een echte eye-catcher en levert altijd een goed gesprek op, denk aan het overbrengen van nieuwe diensten die geboden worden. De sales afdeling is er maar wat blij mee!

Dynamische inhoudsbeheer

Een van de opvallende kenmerken van de Livewall is het eenvoudige en flexibele inhoudsbeheer. Beheerders kunnen gemakkelijk de inhoud aanpassen en updaten zonder veel technische kennis. Of het nu gaat om het promoten van evenementen, het tonen van marketingboodschappen of het presenteren van logo’s van sponsoren en partners, Livewall maakt het beheer van deze inhoud eenvoudig.

Externe bronnen voor meer dynamiek

De Livewall gaat nog een stap verder door de integratie van externe bronnen mogelijk te maken. Hierdoor kunnen actuele nieuwsberichten van websites zoals de NOS naadloos worden weergegeven. Dit betekent dat uw publiek altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, of het nu gaat om nieuws, updates of aankondigingen.

Interactieve functies met Stemmenapp

Een andere geweldige functie van de Livewall is de naadloze integratie met de stemmenapp van Interpulse. Dit opent de deur naar interactieve mogelijkheden voor evenementen. U kunt bijvoorbeeld stemmingen organiseren en de resultaten in realtime weergeven in de vorm van een top 10 op de Livewall. Dit is niet alleen boeiend voor uw publiek, maar biedt ook waardevolle inzichten. Voor verschillende festivals worden op deze manier de publieksprijzen bepaald.

Interpulse’s Livewall biedt de mogelijkheid om efficiënt informatie te delen. Livewall biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en flexibiliteit. Met de mogelijkheid om dynamische inhoud te beheren, externe bronnen te integreren en interactieve functies toe te voegen, is Livewall de ideale keuze voor de moderne organisatie die wil opvallen en impact wil maken.

Ontdek vandaag nog hoe Interpulse’s Livewall-oplossing uw evenementen en vergaderruimtes naar een hoger niveau kan tillen en uw boodschap effectief kan overbrengen aan uw doelgroep. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo!


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.