Komkommertijd? Maak er gebruik van!

 

Het is weer volop zomer. Dat merken we niet alleen aan het weer, maar ook aan de bezetting op kantoor. Die relatieve rust op kantoor geeft je mooi de kans tijd te investeren in zaken waar je in piekperiodes niet aan toekomt.

 

Maak nieuwe plannen

 

Gebruik deze periode om even uit te zoomen. Kijk eens terug op wat je het afgelopen jaar hebt bereikt, welke resultaten je hebt behaald en waar je in het komende jaar naartoe wilt. Rust is belangrijk, juist als je het heel druk hebt. Volgens het boekje ‘Think like a manager, don’t act like one’ zorg rust voor beweging. Rust creëert denkruimte, waardoor je tot de beste ideeën komt. Soms moet je even stilstaan om dan weer een stap vooruit te kunnen maken.

 

Migreer

 

Nee, we willen je niet weghebben. We doelen natuurlijk op datamigratie. Ben je overgestapt op een nieuw informatiesysteem, dan moet al je data overgezet worden naar dat nieuwe systeem. Maak daarvoor gebruik van deze relatief rustige periode, zo heeft de migratie minder impact op je team.

 

Ga op vakantie

 

Natuurlijk kun je ook gewoon op vakantie gaan. Zorg dat je nog even een goede back-up maakt, dan kan je met een gerust hart weg. Back-up klaar? Zet je Out of Office aan en geniet van je welverdiende vrije tijd. Moet je toch even aan het werk, let dan op een paar dingen. Vermijd publieke wifi-verbindingen. Het is beter je smartphone als hotspot te gebruiken. Ga je buiten Europe? Schaf dan een extra databundel aan voor buiten Europa. Moet je toch even gebruik maken van een publieke wifi-verbinding? Zorg dan dat je een VPN-verbinding hebt.

 

Let op: Vergeet niet dat Turkije ook buiten Europa valt!

 

Felicitaties voor afstudeerders Kevin en Jeroen

 

Wie zeker toen zijn aan vakantie zijn onze afstudeerders. Kevin Harteveld heeft zijn studie Bedrijfskunde aan De Haagse Hogeschool afgerond. Kevin deed onderzoek naar hoe we nog beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen met onze serviceportal. Jeroen mag zijn scriptie nog verdedigen en moet nog heel even geduld hebben. Hij studeert af aan de Hogeschool Leiden en heeft zich bij zijn afstudeeropdracht beziggehouden met het maken van een salesplan en een concurrentieanalyse.

 

Meer weten?

 

Meer tips voor de zomer lees je hier. Heb je ideeën voor de toekomst, maar niet zeker hoe haalbaar ze zijn? Of wil je eens in alle rust praten over jouw migratietraject? Wij denken heel graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op via 071 – 566 52 82 of mail naar info@interpulse.nl.

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.