Microsoft Surface Pro 6 versus Surface pro 5

Kees bezocht het geheel vernieuwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Decor voor de presentatie van de nieuwe Microsoft Surface productlijn. Wij schreven onlangs een artikel over de Surface en gingen dus met enthousiasme op bezoek. Onze focus: de Microsoft Surface Pro 6.


Alle technische details en veranderingen zijn eenvoudig op te zoeken, wij zoomen echter in op wat ons opvalt en met name wat de voordelen zijn voor jou.

Krachtig apparaat
Het grootste verschil ten opzichte van de Surface Pro 5 is de hardware. Met de nieuwste generatie processoren is het apparaat een stuk krachtiger geworden (en zuinig!). Het basismodel van de Surface Pro 6 is veel beter uitgerust dan zijn voorganger en dat allemaal tegen een mooie prijs.

Microsoft

Geen grote wijziging in uiterlijk = voordeel!
Er zijn geen schokkende wijzigingen in het design, wel is er een zwarte variant beschikbaar. Wat ons betreft is het apparaat meer verfijnd met wat afgeronde hoeken. Dit heeft één groot voordeel: de accessoires zijn backwards compatible. Alles accessoires van de Pro 5 zijn te gebruiken, denk aan het Surface Docking Station, Surface pen, cover en Surface Keyboard en muis.

Voordelen van de Microsoft Surface Pro:

  • Licht (vanaf 770 gram)
  • Veelzijdig (Alle voordelen van een laptop en tablet in één: Laptop, tablet en studio modus)
  • Snel (Laatste 8ste generatie Intel ® Core™ processoren beschikbaar)
  • Inloggen met gezichtsherkenning (Windows Hello)


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.