Onze directeur Martijn van Pelt uitgeroepen tot ‘Machtigste Leidenaar van 2021’

In de winteruitgave van zakenmagazine IntoBusiness is onze directeur Martijn van Pelt uitgeroepen tot ‘Machtigste Leidenaar van 2021’. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! Wij vroegen Martijn hoe hij dit ervaart:

Lees meer onder de foto…


FotoMartijn in 2019 tijdens het Miljoenenontbijt met als thema Ondernemer op de troon.

Het is natuurlijk een mooi compliment. Ze zetten machtig zelf gelukkig tussen aanhalingstekens, want het zegt wat mij betreft dat ik de afgelopen jaren -bij machte- ben geweest iets positiefs voor de stad en de regio te doen. Ik besef me ook dat dit alleen kan vanwege het mooie team van mensen om mij heen, die dagelijks voor onze klanten zorgen. Daarnaast gaat er ook een hoop privétijd heen, gelukkig is het thuisfront begripvol en steunen ze mij in mijn missie.

Ik ben dankbaar dat ik dit allemaal mag doen en zodoende een betekenisvolle bijdrage kan leveren op sociaal-maatschappelijk gebied, maar zeker ook aan een goed ondernemersklimaat: van starters op weg helpen, strijden voor voldoende ruimte voor bedrijven en werkgelegenheid, een fatsoenlijke digitale agenda in de regio en me inzetten voor de uitdagingen op de hedendaagse krappe arbeidsmarkt. Altijd door de samenwerking op te zoeken in de regio.

Video: deze reportage hoort bij het nieuwsbericht van Unity.NU: Martijn van Pelt is de machtigste van Leiden


We zijn blij dat de kansen en uitdagingen op digitaliseringsgebied nu ook nog nadrukkelijker onderdeel zijn van de economische agenda voor de regio. We zijn trots dat Martijn zich hier ook voor inzet.

Wij drinken er een glaasje champagne op in ieder geval!

Lees hier digitaal de INTO business wintereditie 2021


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.