Pagina niet gevonden

Software ontwikkeling volgens een helder proces, uitstekende techniek en jarenlange ervaring.

Interpulse is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van software. Wij realiseren complexe online projecten, waaronder web-applicaties, online platformen, apps en websites.

We ontwikkelen graag samen met jou aan een online-oplossing, waarmee je doelen gehaald kunnen worden. Interpulse ontwikkeld al ruim 20 jaar aan online-oplossingen voor verschillende branches. Wij ontwikkelen Softwareoplossingen die je geld besparen en/of het serviceniveau naar je klanten verhoogt. Wil je een (online)product op de markt zetten, wij nemen het gehele productontwikkelproces voor je uit handen door de inzet van verschillende disciplines.

Toegankelijke platforms en portals

Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

Apps

Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

Websites

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

UX Design

Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface

Pro-actief systeembeheer

Interpulse voorziet in pro-actief systeembeheer en netwerkbeheer, clouddiensten, backup & security en goede support. Zo hebben organisaties de zekerheid van continuiteit op ICT gebied.

ICT Beheer en support

De continuïteit en beschikbaarheid van jouw ICT omgeving is cruciaal. Interpulse zorgt voor het dagelijks systeem- en netwerkbeheer. Snel, op afstand, maar nooit afstandelijk!

Moderne werkplek

Met de slimme oplossingen in Microsoft 365 werk je waar je maar wilt. Met vertrouwde applicaties én nieuwe mogelijkheden die horen bij een moderne werkplek.

Veilig en vertrouwd

Je data overal goed beschermd. Je wilt immers onbezorgd werken en voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG.

Samenwerken en verbinden

Overal prettig werken, dat vergt een goede verbinding. Net als slimme tools voor online vergaderingen en bereikbaarheid.
  data-eio=
Net zoals elk detail van een kunstwerk bijdraagt aan zijn schoonheid, is het in software-architectuur de aandacht voor kleine details die het geheel tot een meesterwerk maakt.'
Mansour
Senior Software Architect