Samenwerken is King: Interpulse en Multegra starten samenwerking gericht op King Business Software

Op het gebied van King Business Software werken wij al jaren plezierig samen met Chain11, het consultancybedrijf van Raymond Tournier. Raymond is daarnaast medeoprichter van Incassotool. Door het enorme succes van deze scale-up is de beschikbaarheid van Raymond voor King consultancy beperkt. We zijn trots dat wij hier als software development partij een actieve bijdrage in mogen leveren. Wist je trouwens dat Incassotool naast tal van MKB-ondernemingen ook een grote OV-organisatie heeft aangesloten?


Een mooi succesverhaal, maar de behoefte bij onze klanten aan King consultancy is er niet minder om. King wordt steeds geavanceerder en is van financieel pakket uitgegroeid tot een volwaardig ERP- en warehousemanagementsysteem.

Om in de behoefte aan King consultancy te blijven voorzien, is Interpulse de samenwerking aangegaan met Multegra van Daan van Waveren. Daan is al meer dan 20 jaar actief als onder andere King consultant en heeft in die tijd een schat aan ervaring opgebouwd. Daarnaast is Daan een echte aanpakker, waarop je als King gebruiker echt kan bouwen.

De samenwerking stelt Interpulse en Multegra in staat om te focussen. Waarbij wij ons richten op de verkoop van King en de integratie met – al dan niet door Interpulse ontwikkelde – online platformen en ecommerce toepassingen en Multegra op het slim inrichten van King en het laten aansluiten van King op jouw business.

Door deze strategische samenwerking kunnen we King klanten in ons werkgebied nog beter van dienst zijn. Om dit concreet te maken starten we na de jaarwisseling met een kennissessie waarin we je bij praten over de nieuwste ontwikkelingen. Heel efficiënt met een broodje tijdens de lunch. Via onze nieuwsbrief houden wij je hiervan op de hoogte.


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.