“In de IT ben je nooit uitgeleerd”

 

Meet the team. Graag stellen we wat collega’s aan je voor. We beginnen met het jongste personeelslid van Interpulse: Rick Hagenaar (22 jaar). Hij begon een klein half jaar geleden en is bijna klaar met zijn afstudeerstage.

 

Hoe ben je bij Interpulse terechtgekomen
“Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik mijn afstudeerstage kon doen. Ik studeer op de Haagse Hogeschool ICT en dan specifiek software engineering. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Interpulse uit. Het leek me een leuk bedrijf en het is niet ver van mijn woonplaats Oude Wetering. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen. En inmiddels ben ik hier bijna een half jaar werkzaam.”

Wat doe je voor je afstudeerstage?
“Ik heb een applicatie ontwikkeld waarmee gestemd kan worden op een poll. En daarvan zijn ook de resultaten in te zien. De applicatie kan gebruikt worden op congressen en evenementen. Ik was er zo’n 16 weken mee bezig. Het leuke is dat de app ook echt gebruikt gaat worden, daar ben ik trots op.”

En beviel de stage bij Interpulse?
“Zeker! Het is een relatief klein bedrijf. Het team is hecht en het zijn leuke collega’s. Je kan makkelijk naar iemand toe als je iets wil vragen. Het contact is persoonlijk en daar houd ik van. Er is een variatie in projecten, de klanten zijn van groot tot klein. Het leukste tijdens mijn periode bij Interpulse is de samenwerking met andere collega’s. Ik werd goed geholpen door iedereen. Ik kon alles vragen, die open houding van het team vind ik heel fijn.”

 

 

Kon je tijdens de lockdown wel naar school en werken?
“Ik hoefde niet echt thuis te werken, ik kon altijd wel terecht op kantoor. Thuiswerken vind ik niet zo leuk. Voor school moest ik wel veel thuiswerken, je hoefde alleen op school te komen om toetsen te maken. Online werken ligt me niet zo, het persoonlijke contact miste ik erg. Ik ben blij dat het niet meer hoeft.”

 

Kom jij ook afstuderen of stage lopen bij Interpulse?
Interpulse is altijd op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een leerzame afstudeerstage, dat kan! Wij helpen je graag op weg door jou onderdeel te maken van ons team. Draai mee in een energieke omgeving met leuke collega’s en werk aan een leuke en leerzame afstudeeropdracht. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van Leiden Centraal Station en het stadscentrum. Bel ons, stuur ons een bericht of reageer hier.

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.