Meten is weten bij M.I.G.

M.I.G. Leiden is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in HVAC (Heating, Ventilation, Air-Conditioning) installaties. Iedereen die binnenkamers werkt heeft dagelijks te maken met de effecten van HVAC-technologie. Luchtkwaliteit, temperatuur, vochtgehalte; ze maken de werkomgeving wel of niet aangenaam. M.I.G. doet metingen, monitoring en inregelen. Door het HVAC systeem goed in te stellen kunnen geluidsklachten, te droge of te vochtige lucht en energieverlies aangepakt worden. Goed voor het leefklimaat in gebouwen en ook goed voor de portemonnee. Kijk eens op www.migleiden.nl

Startpunt is vaak een eerste doormeting van een gebouw. De technici van M.I.G. vatten hun bevindingen samen in een compact rapport. Ze doen dit m.b.v. software die door Interpulse ontwikkeld is. De M.I.G.-applicatie is een desktop-app, een uitzondering in een tijd waarin veel software in de cloud draait. Uitzondering, maar wel gemotiveerd. De applicatie is maatwerk, gemaakt om het meetwerk van M.I.G. zo snel en makkelijk mogelijk in te kunnen voeren. De gebruikers-interface en rekenformules zijn helemaal afgestemd op de wensen van de technici. Er is een koppeling met Microsoft Word om meetrapporten te genereren. De medewerkers van M.I.G. kunnen zelf de Word-sjablonen bewerken.

Maatwerk-software is wellicht niet de goedkoopste optie op korte termijn, maar het biedt voordelen doordat de applicatie volledig afgestemd wordt op jouw specifieke wensen en behoeften. Bij Interpulse streven we ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We maken optimaal gebruik van bestaande softwarecomponenten waar dat kan, en ontwikkelen alleen nieuwe componenten als dat echt nodig is. Dankzij onze agile ontwikkelmethode kunnen we het proces voortdurend bijsturen en optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de software perfect aansluit bij jouw bedrijfsprocessen, wat je op de lange termijn niet alleen tijd maar ook aanzienlijk geld bespaart.


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.