Jouw ICT afdeling altijd dichtbij

Het aanspreekpunt voor al jouw ICT

 • Voorspelbare kosten per medewerker
 • Ondersteuning met de menselijke maat
 • Cloud, verbindingen en telefonie goed geregeld
 • Betrouwbare en veilige ICT waar je op kunt rekenen

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

Ben jij een startup met een klein budget? Dan kun je bij ons prima starten met een onlineStart pakket. Wil je wat meer dan is onlineBusiness misschien iets voor jou. En wil je maatwerk en koppelingen met andere systemen dan is onlineBusiness + het pakket voor jou. Wij bieden voor iedereen een goede, veilige en professionele website.

Nadat je online bent is regelmatig persoonlijk contact noodzakelijk. Samenwerken aan resultaat door periodiek overleg, daar geloven wij in, met ons en onze uitstekende partners op het gebied van online marketing.

Samenwerken aan resultaat door periodiek overleg, daar geloven wij in
 data-eio=

1 + 1 = 3

Cliché: jazeker! Maar wel waar. Samen het beste voor de klant. Wij zijn geen online marketing bureau, maar zijn wel de schakel tussen een online marketing bureau en de technologie. Juist omdat SEO optimalisatie voor een groot deel gaat over techniek. Wij willen wij het beste resultaat voor jou en zijn graag de technologie partner aan tafel. Online marketing kan niet zonder techniek. Wij stellen jouw in staat marketing te bedrijven via een optimaal online platform of website gestoeld op een gebruikersvriendelijk en flexibel CMS, denken mee over performance t.b.v. Google Pagespeed optimalisatie en zo kunnen wij nog wel even door gaan….

 data-eio=

Neem contact op!
   data-eio=

  Standaard veilige website door uitstekende veiligheidsplugins en monitoring

  Wij bouwen websites veilige websites en houden deze veilig. Met standaard extra beveiligingsplugins en actieve monitoring houden wij jouw website up-to-date en veilig. Veilig ontwikkelen begint bij het vertrouwelijk omgaan met informatie en eindigt met het afleveren van een website waarbij de data veilig is opgeslagen en alleen toegankelijk is voor de juiste personen. Bij Interpulse zijn wij niet voor niets ISO 27001 gecertificeerd.

  Standaard onderdeel van onze dienstverlening zijn onze periodieke security scans. Zo houden we jouw website up-to-date en veilig.

   data-eio=

  Gebruikersvriendelijke website met de juiste customer journey

  Wij ontwerpen samen met jou de optimale customer-journey en stellen zo de gebruikers van jouw website in staat makkelijk te doen wat zij moeten kunnen doen. Wij hebben UX Designers in huis en kunnen het complete webdesign doen. Van concept tot prototype, tot eindproduct.

   data-eio=

  Jouw website eenvoudig aanpassen: WordPress of C1 CMS

  Wij ontwikkelen websites in combinatie met een Content Management Systeem (CMS). Eenvoudig in gebruik, zodat jullie in staat zijn snel content te plaatsen. Interpulse gebruikt WordPress en C1 CMS. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS met zeer veel mogelijkheden (plugins). Wij zetten WordPress in volgens de filosofie van Interpulse, namelijk goed en veilig! Actieve monitoring en up-to-date houden van de omgeving is een must en daar doen wij een stap extra. C1 CMS is een van de best beoordeelde open source CMS systemen gebouwd met Microsoft technologie.

   data-eio=

  Website digitoegankelijk conform WCAG richtlijnen

  In de openbare ruimte vinden we het normaal dat deze voor iedereen toegankelijk is. Op het web is het lang niet altijd vanzelf sprekend dat elke website optimaal toegankelijk is. Dit terwijl toch 25% van Nederland in meer of mindere mate een beperking heeft. Het is dus een grote doelgroep die je potentieel mist als je niks aan de toegankelijkheid van je website doet. Interpulse is in staat een website conform WCAG richtlijnen te ontwerpen en ontwikkelen.

   data-eio=

  Zoekmachineoptimalisatie (technische SEO)

  Wij zijn geen online marketing bureau, maar zijn wel de schakel tussen een online marketing bureau en de technologie. Juist omdat SEO optimalisatie voor een groot deel gaat over techniek. Wij willen wij het beste resultaat voor jou en zijn graag de technologie partner aan tafel. Wij hebben veel ervaring op het gebied van relevant maken van websites en de pagina’s op het gebied van zoekmachines. Wij kunnen daarom het verschil maken door de inzet van uitstekende techniek en advies, het liefst in samenspraak met jouw marketing medewerker of marketing bureau (denk aan optimaliseren van vindbaarheid door te werken aan de snelheid op basis advies van Google PageSpeed Insights).

  Content moet relevant zijn, zodat deze door de zoekmachine als zodanig gewaardeerd wordt. Content moet aansprekend zijn en geschikt voor online gebruik.  Zet de juiste content in bij jouw online campagnes, zodat jouw landingpage aansluit bij de doelgroep.

   data-eio=

  Betrouwbare, snelle en fexibele webhosting

  Interpulse zorgt voor snelle, veilige en goed beschikbare hostingfaciliteiten. Hiervoor zetten wij het flexibele en zeer betrouwbare Microsoft Azure platform in. Één aanspreekpunt voor jouw website op het gebied van webdesign, doorontwikkeling, support en hosting is wel zo fijn.

   data-eio=

  Website onderhoud en support

  Behoefte aan 24/7 support of is doordeweeks tijdens kantooruren voldoende? Na oplevering is er altijd behoefte aan nazorg en (gebruikers)ondersteuning. Dit kan op verschillende service-levels, passend bij de behoefte en mate van essentie van de website binnen jouw primaire bedrijfsproces. Als onderdeel van onze servicecontracten controleren we periodiek de status van jouw website op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

  Zodra jouw website in de lucht is stopt het niet en zijn wij jouw partner, Interpulse staat voor je klaar. Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en support niveau.

   data-eio=
  Software wordt gebruiksvriendelijker en het ontwikkelproces veel sneller.
  Rick
  Senior UX Designer

  Toegankelijke platforms en portals

  Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

  Apps

  Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

  Websites

  Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

  UX Design

  Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface